Bu özellik, hesabınızın kilidini açmak, parolanızı unutmak veya iki faktörlü kimlik doğrulama uygulamalarına erişiminiz yoksa kullanışlı olabilir.
Nasıl Çalışır?
Selfie video özelliği, cep telefonunuzda veya bilgisayarınızda yüzünüzün kısa bir videosunu çeker ve daha önce Google tarafından kaydedilmiş bir video ile karşılaştırır. Bu, hesabınızın sahibi olduğunuzu kanıtlamanızı sağlar.
Güvenlik Önlemleri
Google, bu özelliğin güvenli olduğunu belirtiyor. Referans videosu şifrelenerek bulutta kaydediliyor ve cihazınızda oluşturulduğu cihazla sınırlı değil. Ayrıca, selfie videosu yalnızca hesabınıza giriş yapmak için kullanılır, ancak ek amaçlar için paylaşmayı da seçebilirsiniz.






Yorumlar (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.